Gandacul si legatura lui cu extraterestri

5 august 2011 admin Extraterestri

Am citit astazi un rezumat al cartii domnului Toni Victor Moldovan, Programul Terra – Un atentat extraterestru asupra omenirii si putin din aceasta carte a domniei sale, editia a 2-a.
Probabil sunteti curiosi, care este legatura cu gandacul.
Ei bine am scris un post extrem de lung in limba engleza pe un alt blog al meu, acesta este aici.
Si dupa ce am vazut un gandac ce se plimba pe langa tastatura mea si am incercat sa il omor cu un portmoneu si apoi cu spray anti-gandaci, mi-a venit urmatoarea idee.
De ce ne-ar ajuta pe noi o civilizatie extraterestra foarte avansata si puternica, sa scapam de controlul civilizatiilor in a caror proprietate suntem in acest moment, cand noi am omora fara probleme un gandac, doar pentru ca este mic, nu ne place cum arata si duce lipsa de inteligenta si pe langa asta cei drept transmite si virusi/bacterii, de parca noi nu am fi purtatori de asa ceva.
Cu alte cuvinte, daca am putea, multi din nou ar lichida specii intregi de insecte, pentru ca nu ne face placere sa le vedem si sa fie in preajma noastra.
Astfel scazand sansele acestor insecte de a evolua si a ajunge intr-o zi suficient de inteligente incat sa calatim in spatiu cu ele (asta daca teoria Darwinista privind evolutia este corecta).
Daca noi nu avem mila de insectele ce au sanse sa evolueze, altii de ce ar avea de noi? De ce si-ar pune la bataie existenta pentru noi?
Ma gandesc ca aparitia acestui gandac, s-ar putea sa nu fie pur intamplatoare, deoarece nu am mai vazut vreun gandac in casa, cred ca de anul trecut, daca nu ma inseala memoria.

extraterestri, gandacul, legatura,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest blog este un pamflet.
Toate drepturile sunt rezervate. Copyright 2022 Sorinblog.ro

Powered by WordPress. Designed by elogi.