ATENTIE! – Aplicatia RDS pentru costuri apeluri internationale – Surpriza neplacuta

7 ianuarie 2015 admin Informatii false

Aplicatia-RDS-costuri-apeluri-internationaleDupa cum stiti RCS&RDS ofera acces la o plicatie pe site-ul propriu care va spune pe baza PREFIX-ului unui numar, costul dvs.
Atentie deci la numere portate.
Daca un nr. dintr-o retea principala a fost PORTAT intr-o retea secundara unde apelurile costa, aplicatia RCS&RDS de pe site va va dezinforma, afisand un cost 0, pentru ca nu verifica daca numarul a fost portat.
Cititi si asterix-ul care se afla in partea de jos a paginii: “Pentru numerotatiile care nu se regasesc in lista cu prefixele afisate, incadrarea numarului se face luandu-se in considerare prefixul general.”
Asterix-RDS-costuri-apeluri-internationale
Am sunat la RCS&RDS si am intrebat daca aplicatia tine cont si de nr portate si mi s-a spus ca nu, tine cont doar de PREFIX-uri.
Doar daca sunati la RCS&RDS comercial (poate si cei de la RCS&RDS tehnic va pot ajuta cu raspunsul) ve-ti afla in mod corect costul apelului, pentru ca acestia pot verifica si daca a fost cumva portat, lucru pe care aplicatia de pe website nu o face.
Cred ca este cazul ca RCS&RDS sa imbunatateasca aplicatia incat sa acopere si numerele PORTATE, altfel se vor trezi cu multe plangeri, unele dintre ele la OPC din partea clientilor care au ajuns sa plateasca in plus la factura din cauza acestei aplicatii.
De asemenea pe pagina nu scrie ca pentru a afla daca un numar a fost cumva portat si deci costul real al minutelor, este nevoie sa sune clientul RCS&RDS la numarul pentru Comercial al RCS&RDS.
PS (7-1-2014 10:48 PM): Am sunat din nou la RCS&RDS si de aceasta data mi s-a spus ca pe site se verifica tot numarul si aplicatia raporteaza corect (deci tine cont daca a fost portat).
Dumnezeu stie care este realitatea.
Atentie la neatentie, pentru ca va poate costa scump!

aplicatia RDS, costuri apeluri internationale, RDS,

One Response to “ATENTIE! – Aplicatia RDS pentru costuri apeluri internationale – Surpriza neplacuta”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest blog este un pamflet.
Toate drepturile sunt rezervate. Copyright 2022 Sorinblog.ro

Powered by WordPress. Designed by elogi.