Bautura Red Bull este periculoasa pentru sanatate

26 februarie 2011 admin Sanatate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

„Creierul nu este un vas pe care-l umpli, ci o lampa ce trebuie aprinsa.”

Se vinde in toate┬á magazinele din tara. Se gaseste oriunde este la moda, oricine poate sa-l cumpere, sa-l guste, fie si numai din curiozitate…. dar poate fi mortal.

RED BULL a fost creat pentru a stimula creierul si nu pentru a fi consumat ca bautura inofensiva sau racoritoare.

RED BULL┬á se comercializeaza la nivel mondial cu sloganul: ” Mareste rezistenta┬á f├şzica, imbunatateste capacitatea de concentrare┬á si viteza de reactie,┬á da energi┬şe┬á si o stare de spirit mai buna. Toate aceste se presupune ca exista intr-o cutiuta de RED BULL, bautura energizanta a mileniului, (dupa cum spun propietarii).

RED BULL se vinde in aproape o suta de tari.
Marca  Taurului Rosu are ca principali consumatori  tineri si sportivi, doua segmente atractive care au fost captivate de stimulent.

ISTORIA:
Bautura a fost creata de┬á Dietrich Mateschitz, un producator austri┬şac , care a descoperit-o┬á in timpul unei calatorii de afaceri la HONG KONG, unde se intalnea cu un fabricant de periute de dinti .

Lichidul – bazat pe o formula ce contine cafei┬şna si taurina – facea furori in orasul respectiv;┬á atunci s-a gandit ca ar putea aduce produsul in Europa, unde nu era inca nici cunoscut, nici inregistrat, si se putea astfel erija in producator.

ADEVARUL DESPRE BAUTURA ESTE ALTUL!

IN FRANTA SI DANEMARCA a fost interzisa bautura mortala, datorita componentelor sale  de vitamine amestecate cu GLUCURONOLACTONA.

GLUCURONOLACTONA este un produs chimic de inalta periculozitate, folosit de catre Departamentul de Aparare din Statele Unite in anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate in VIETNAM, si actiona ca un drog halucinogen care calma stressul de razboi.  Totusi efectele sale in organism au fost devastatoare si a fost intrerupt datorita numarului mare de cazuri de migrene ,tumori cerebrale si boli ale ficatului manifestate la soldatii care au consumat asa ceva.

In plus, pe cutia de RED BULL se poate citi continutul:

GLUCURONOLACTONA
, catalogata intre medicamente ca un stimulant.

Ce NU SPUNE cutia de RED BULL, sunt consecintele consumului, care ar obliga  la o serie de AVERTIZARI:

1. ESTE PERICULOS SA-L BEI┬á CHIAR DACA DUPA ACEEA NU FACI EXERCITII┬á FIZICE, pentru ca prin functia sa energizanta accelereaza┬á ritmul card├şac si iti poate provoca un INFARCT┬á FULGERATOR.

2. Esti in pericol de a suferi o HEMORAGIE CEREBRALA, pentru ca RED BULL contine compusi care diluati in sange fac inima sa pompeze mai putin, si faci efort fizic simtindu-te mai putin epuizat.

3. Este interzisa combinarea RED BULL cu alcool, pentru ca amestecul se transforma intr-o ‘bomba mortala’ care ATACA DIRECT┬á FICATUL,┬á distrugand anumite zone care nu se mai refac niciodata..

4. Una dintre componentele principale ale RED BULL-ului este  vitamina B12, utilizata in medicina pentru recuperarea pacientilor intrati in  coma alcoolica.

Astfel consumul energizantului produce hipertensiune si o stare de excitabilitate, ca si cum ai fi in stare de ebrietate, fara a fi baut alcool .

5. Consumul frecvent de RED BULL duce la aparitia unei serii de afectiuni nervoase si neuronale ireversibile (nu se pot recupera).

CONCLUZIE: Este o bautura ce ar trebui interzisa in toata lumea. Venezuela, Republica Dominicana, Puerto Rico alte tari din Caribe avertizeaza celelalte natiuni ca,  amestecul acestui lichid cu alcool creaza  o bomba cu ceas pentru corpul omenesc, in special printre adolescenti si adulti ignoranti.

Acesta este continutul unui email pe care l-am primit de la o ruda.
Avand in vedere interzicerea acestei bauturi in cateva tari si semnalele de alarma trase de altele, inclin sa cred ca este adevarat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

bautura, periculosa, Red Bull, sanatate,


Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest blog este un pamflet.
Toate drepturile sunt rezervate. Copyright 2015 Sorinblog.ro

Powered by WordPress. Designed by elogi.