Stilul de viata provoaca 40% dintre cazurile de cancer

31 decembrie 2014 admin Sanatate

Profesorul Max Parkin, conducătorul studiului, a comentat rezultatele: “Mulţi oameni cred că a face cancer ţine de neşansă, de soartă sau de gene, şi că nu pot influenţa acest lucru. Analizând dovezile, este absolut evident că aproximativ 40% din toate cazurile de cancer sunt provocate de lucruri aflate în totalitate sub controlul nostru, pe care le putem schimba“.

Citeste mai mult pe descopera.ro

Cu cancerul nu este de gluma, chiar daca nu avem rude apropiate care sa fi avut cancer, mereu exista un risc, iar ceea ce consumam influenteaza acest risc.
Chiar si sedentarismul, care este o mare problema in aceasta perioada a evolutiei omenirii, cand multi muncesc de la un calculator, merg acasa cu autototurismul proprietate personala (nici macar drumul de acasa pana la servici nu il parcurg pe jos, desi pentru multi asta inseamna doar 3-4 km de mers pe jos sau nici atata, exclud aici cazurile unde este necesara parcurgerea unor distante de zeci de km pentru a ajunge la servici), mananca, fumeaza si se uita la televizor, ignorand total bolile la care se expun, pana acestea apar, apoi incep sa faca rate sau sa isi vand din ceea ce detin pentru a scapa de boli grave si in cel mai nefericit caz, de moarte.
Fructele pentru multi sunt o raritate, deoarece nu sunt interesati de sanatate ci doar de mancaruri bazate pe carne la care se adauga uneori si o salata, care ar fi bine daca ar utiliza ulei de masline extravirgin (nu de turte de masline).
Mancarea si sedentarismul nu ne influenteaza doar sanatatea ci si durata de viata.

azurile de cancer, cancer, stilul de viata,


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest blog este un pamflet.
Toate drepturile sunt rezervate. Copyright 2022 Sorinblog.ro

Powered by WordPress. Designed by elogi.